Managed hosting door True

Toch tussenversie Windows

Microsoft wil Windows uitbreiden vóór de komst van de volgende generatie, codenaam Longhorn. Windows XP krijgt dus toch een tussenversie.

De interim-software draagt intern de naam XP Reloaded, wat is geleend van de tweede - overigens tegenvallende - Matrix-film. "We kijken er naar uit om alle details te verstrekken, maar op dit moment hebben we nog niets aan te kondigen", laten Amerikaanse woordvoerders weten.
De speculatie is dat de uitbreiding eind dit jaar uitkomt. De software zal bestaan uit gratis en tevens los downloadbare elementen, die vooral op de consument gericht zouden zijn. Zo bevat XP Reloaded een nieuwe versie van de Windows Media Player, waarover Microsoft nu in de clinch ligt met de anti-trustdivisie van de Europese Commissie.
Inmiddels wordt er ook gewag gemaakt van een mogelijke Office-versie die dan zou samenvallen met de Windows-vernieuwing. De ontwikkelgroep van dat applicatiepakket - samen met Windows Microsofts geldkoe - volgt het werk van de Windows-groep, maar stelt dat het nog te vroeg is voor concrete plannen.< BR>

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-03-05T00:00:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.