Inzicht in loopbaan

Softwareleverancier Tangram geeft werknemers inzicht in hun eigen loopbaan. Het bedrijf bouwt software voor de in-, door- en uitstroom van personeel, maar met Loopbaanplan.nl is het voor medewerkers zelf ook mogelijk om hun positie in het loopbaanproces te bekijken.

Via uitgebreide sets met digitale oefeningen, testen en beeld- en geluidsmateriaal wordt de werknemer geholpen om zijn mogelijkheden en wensen duidelijk zichtbaar te krijgen en zo zijn doel te bereiken. De site is onderverdeeld in vier fases: waar ben ik, waar wil ik heen, hoe bereik ik mijn doel en hoe presenteer ik mezelf. Naast hulpmiddelen om inzicht te krijgen in je carrière biedt de site ook verschillende tips en trucs. Uiteindelijk kan iedere werknemer zijn eigen ‘persoonlijk ontwikkelingsplan’ maken.

“Het ontdekken van je persoonlijke waarden, stijl en vaardigheden zorgt ervoor dat je weet waar je staat. Via vragen over gewenste werkcultuur en carrièretypen kun je bepalen waar je naartoe wilt. Om een compleet beeld te krijgen, kun je ook iemand anders verzoeken enkele vragen te beantwoorden, zo zie je ook hoe anderen over je denken”, aldus Tangram.

De website is alleen toegankelijk voor organisaties die medewerkers een online loopbaanplan willen aanbieden. Zij kunnen bij het bedrijf inlogcodes aanvragen. Over de kosten hiervoor maakte het bedrijf niets bekend.x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-04-21T09:00:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.