'Het is gewoon logisch ingericht'

Eric Walraven (39), project manager BRAIN FORCE -VAI.

“Ons bedrijf is een Gold Certified Partner van Microsoft en daarom lopen we voorop bij de introductie van nieuwe producten.” EricWalraven heeft Windows Vista en Exchange 2007 al voor de lancering geïmplementeerd.Zorginstelling Vanboeijen gebruikt Vista al een tijdje tot volle tevredenheid. Eric: “We konden Vista geautomatiseerd uitrollen en de eindgebruikers konden er zonder training mee uit de voeten. Het is gewoon logisch ingericht.” Walraven is ook zeer te spreken over de beveiliging, het functioneren van applicaties op Windows Vista en de stabiliteit van het systeem.

Exchange server 2007 draait sinds kort bij het Rijksmuseum Amsterdam. Ook daar is men positief. Walraven: “De gebruiker ziet natuurlijk niet veel van dit serverproduct, maar er is goed over nagedacht: anti-spamfilters, webmail, ook aan de juridische kanten is gedacht. Met unified messaging is een goede eerste stap gezet in het overbruggen van het gat tussen ict en telefonie.”

Over 2007 Office systeem zegt Walraven: “De user interface van Office 2007 is sterk veranderd. Kenniswerkers vinden hun weg wel in het nieuwe systeem, maar anderen hebben zeker training nodig. Verder is het formaat veranderd, het is nu XML-gebaseerd, dat kan nog wat gedoe gaan geven met anderen die nog geen 2007 Office systeem gebruiken.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-12-14T14:51:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.