'Je kunt er snel mee overweg'

Nathaly Brunings (27), business development manager bij SCC

Nathaly Brunings is enthousiast: “Windows Vista is nog niet uit en ik heb het eerste project met Windows Vista 2007 Office system en Exchange Server 2007 al verkocht aan een groot advocatenkantoor.” Voor een vast bedrag per werkplek levert SCC hard- en software en verzorgt installatie en onderhoud: het SCC Flexdesk-concept noemen ze dat. Als Gold Partner van Microsoft kon SCC als een van de eersten met Vista aan de slag.

Brunings heeft de bèta-versie van Vista uitgeprobeerd: “Het ziet er goed uit, de vormgeving en het bedieningsgemak zijn duidelijk verbeterd. Je kunt er snel mee overweg.”

Het nieuwe pakket komt volgens haar op het juiste moment: “Vroeger had je te maken met een technical push, nu wordt het een consumer pull. De mens komt meer en meer centraal te staan. Maatwerk wordt voor veel bedrijven steeds onaantrekkelijker, dat vergt te veel onderhoud. Standaardisatie staat steeds meer centraal en bedrijven willen betrouwbare en beheersbare systemen. De drie nieuwe Microsoft-producten sluiten daarbij aan: ze zijn veilig, makkelijk uit te rollen, en aan de compatibiliteit, samenwerking en integratie is veel aandacht besteed en dat is wat de zakelijke markt tegenwoordig wil.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-12-14T14:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.