'Onder water geen grote verschillen'

Wouter Storms (21), student informatica, Fontys Hogeschool Eindhoven

Wouter Storms heeft al even met Windows Vista ‘gespeeld’. Exchange Server en Office heeft hij nog niet kunnen bestuderen. Hij is onder de indruk van de look & feel van de nieuwe interface: “Het ziet er gewoon beter uit dan Windows XP. Voor beginners is het overzichtelijker geworden, maar ‘onder water’ zie ik eigenlijk geen grote verschillen.”

En dat valt Storms wel wat tegen, want Microsoft had allerlei nieuwe technieken aangekondigd, die uiteindelijk toch niet in Windows Vista zijn opgenomen. Storms: “De zoekfunctie is verbeterd en dat was hoognodig en het lijkt me een heel compleet product voor thuis. Ik vraag me af of dat ook geldt voor de professionele gebruiker; maar Vista wordt de nieuwe standaard, dus ik moet erin mee.”

Storms heeft dus nog wel wat twijfels over Windows Vista, maar aan een definitief oordeel is hij nog niet toe: “Microsoft zegt dat het allemaal een stuk veiliger en stabieler is. Om dat zeker te weten zou ik bewust moeten proberen om het systeem te verzieken, maar die kans heb ik nog niet gehad.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-12-14T14:59:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.