‘Ik werd overspoeld met telefoontjes’

Naam: Jelmer Vledder
Leeftijd: 25 jaar
Bedrijf: Gemba
Functie: Junior consultant

Ik vond mijn studie informatiekunde niet leuk meer en ben er na het behalen van mijn bachelordiploma mee gestopt. Mijn cv heb ik op drie verschillende websites gezet. Maar ik heb bergen reacties gehad. Ik werd overspoeld met telefoontjes en nog steeds word ik gebeld. In het begin ben ik vooral passief op zoek geweest. Ik ben verschillende keren op gesprek geweest, maar dat is uiteindelijk niets geworden. Ze zochten toch mensen met ervaring. Dat je zo bedolven wordt met reacties betekent wel dat je heel goed moet weten wat je wilt.

Ook voor het bedrijf waar ik nu aan de slag ga, ben ik benaderd. En dat ging heel snel. Na één gesprek hoorde ik al dat ik het geworden was. Mijn mond viel open. Omdat ik een ander aanbod had, heb ik niet meteen ja gezegd.

Ik koos voor Gemba, omdat het een klein bedrijf is. Ik ben ook bij een paar grote bedrijven geweest, maar daar gaat het strikt volgens de regels. Ik hoop dat ik kan meegroeien met het bedrijf. Ook de projecten en de partners spraken me erg aan.

Uiteindelijk wil ik mijn eigen bureau op het gebied van consultancy beginnen. Dat hoeft niet per se adviserend op ict-vlak te zijn. Maar omdat ik me wil bezig houden met de bedrijfsvoering, krijg je toch veel met ict te maken.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-09-07T00:00:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.