Terug naar Nederland

Naam: Hendrik Mulder Functie: Industry Standard Servers (ISS) category manager Werkt sinds 1 september bij Infotheek Groep

“Ik ben gevraagd door Infotheek Groep. Ik was niet op zoek, maar ik kende het bedrijf wel. Op het moment dat ik gevraagd werd, zat ik relatief kort bij mijn vorige bedrijf. Daarom duurde het wel even voordat ik weg ben gegaan.

Een van de redenen dat ik voor Infotheek koos, is dat het een jong, dynamisch bedrijf is en een belangrijke speler in de Nederlandse markt. Ook vloog ik voor mijn vorige baan iedere week naar Engeland, want ik woonde wel in Nederland. Ik vond het fijn om weer terug naar Nederland te gaan en dat te doen met een nieuwe uitdaging.

Mijn werk is in principe hetzelfde gebleven, maar de uitdaging groter. Ik wil Infotheek graag een van de grootste hp-leveranciers binnen Europa maken. Belangrijk was dat ik vrijheid kreeg bij het ontwikkelen van de business unit. Die uitdaging was de belangrijkste reden om de overstap te maken. Ook salaris en training zijn belangrijk. Ook hierin toont Infotheek zich een goede werkgever. Alles wat ik ervan dacht, is ook uitgekomen. Ik heb fijne collega’s en een goede support en merk de groei van het bedrijf ook echt. Voorlopig zit ik hier op de juiste plaats en denk daarom ook niet na over de toekomst.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-12-14T00:00:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.