Kiezen voor outsourcing

Naam: Rob Tardijn Functie: Solutionsarchitect Werkt sinds 1 mei 2007 bij Capgemini Outsourcingsservices

Bij mijn vorige werkgever heb ik de laatste twee jaar gewerkt aan outsourcing deals. Ik merkte dat de bereidwilligheid van bedrijven in Engeland om onderdelen van hun bedrijfsvoering te oustsourcen, veel verder is ontwikkeld dan op het Europese vaste land. Outsourcing vind ik erg interessant en ik heb me er behoorlijk in verdiept. Inmiddels werkte ik ook al tien jaar bij mijn vorige werkgever. Ik kon me daar op het vlak van outsourcing, naar mijn gevoel, niet voldoende snel verder ontwikkelen. Bovendien heb ik altijd in de telecomsector gewerkt en vond het tijd worden voor een breder perspectief.
Door studie heb ik me verder in het onderwerp verdiept en ben op zoek gegaan naar bedrijven die er professioneel mee bezig zijn. Via kennissen heb ik wat visjes uitgegooid en me laten introduceren bij het bedrijf. Volgens mij kom je zo meer achter meer interessante werkomgevingen en functies.. In een vacature lees je niet altijd echt wat de functie inhoudt. Bovendien kun je in het gesprek zo nog meer naar de achtergrond vragen.
Uiteindelijk heb ik voor Capgemini gekozen, want ik vind het een toonaangevend dienstverlener op het gebied van consulting, technologie en outsourcing met een duidelijke focus outsourcing. In het verleden heb ik er vaak mee gewerkt. En die verwachting klopt ook. Het bedrijf is professioneel en de collega's zijn zeer deskundig. Voorlopig is dit ook echt mijn tak van sport. Ik denk dat de Nederlandse markt zich nog verder gaat ontwikkelen, zeker als je het vergelijkt met Engeland. En daar wil ik deel vanuit maken."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-12-14T00:00:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.