Wie werkt waar?

Twaalf mensen gaan aan de slag in een nieuwe baan, zo lieten zij Computable deze week weten. Ook een nieuwe baan? Meld het in een mail aan computable@vnumedia.nl.

Patrick Talen naar Decos Software Engineering

Decos Software Engineering heeft Patrick Talen (34) per 1 februari 2008 aangesteld als project manager. Door de aanhoudende groei, was er bij Decos behoefte aan versterking van het project management. Talen is binnen deze functie eindverantwoordelijk voor de implementatie van projecten op het gebied van document managementsystemen en de kwaliteitswaarborging hiervan.

Jilles Limburg naar Orange Business Services

Orange Business Services heeft Jilles Limburg (1968) begin februari benoemd tot head of services Nederland. Van Jilles Limburg wordt verwacht dat hij de groei in services weet te realiseren. Limburg werkte ruim tien jaar bij KPN in verschillende funkties en in diverse landen. Orange is het belangrijkste merk van France Telecom, één van 's werelds leidende telecom operators, met meer dan 163 miljoen klanten in 220 landen.

Loek de Wijze naar Sitel

Sitel, gespecialiseerd in business process outsourcing (BPO) heeft Loek de Wijze per 1 januari 2008 aangetrokken als business development manager Nederland. Zijn aanstelling is een direct gevolg van de expansieplannen van Sitel in Nederland. De Wijze beschikt over uitgebreide internationale ervaring in de servicesorganisaties met specialisatie in outsourcing, outtasking en customer services. Voorheen vervulde hij verschillende management- en salesposities binnen de servicesorganisatie van onder andere HP Nederland.

Marion van der Vegte naar Mendix

Softwareleverancier Mendix heeft Marion van der Vegte aangenomen op de afdeling global marketing. Van der Vegte, die al geruime tijd in de Verenigde Staten woont, zal werken vanuit Boston, waar het global marketing team van Mendix kantoor houdt. Van der Vegte wordt in haar nieuwe functie van marketing manager verantwoordelijk voor de marketing en communicatie in de Verenigde Staten. Van der Vegte werkte in Nederland onder andere bij Zilveren Kruis Achmea.

Marco Cornet naar CP-Sharing

Marco Cornet is per begin februari als senior consultant aan de slag gegaan bij CP-Sharing. Hiervoor was Marco onder andere werkzaam bij Accenture en Atos Origin. Hij is gespecialiseerd in zogeheten multi-channel en self service-oplossingen binnen contact centers. CP-Sharing is de samenvoeging van CliënTel TeleBusiness Partners and Pridis.

Desi Marinova naar Ion-ip

Internet- en netwerkservicesprovider Ion-ip breidt zijn verkoopteam uit met Desi Marinova. Zij verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe klanten en het bewerken van nieuwe markten. Ion-ip wil op deze manier zijn gespecialiseerde internet- en netwerkproducten breder beschikbaar maken. Desi Marinova werkte voorheen bij Kahuna Network Solutions als salesmedewerker.

Michael Knagenhjelm naar TrustAlert

TrustAlert heeft Michael Knagenhjelm aangesteld als strategy director. Hij wordt verantwoordelijk voor het uitbouwen van TrustAlert's bedrijfsactiviteiten in het Verenigd Koninkrijk en de Scandinavische landen. Knagenhjelm heeft ruim 20-jaar ervaring als adviseur, ondernemer en investeerder in ict, internet en e-business. Knagenhjelm is afkomstig van IBM. Het Nederlandse TrustAlert ontwikkelt certificaatgebaseerde beveiligingsoplossingen voor de beveiliging van bedrijfsprocessen met een hoge transactiewaarde.

Guus Romeijn naar Trinicom

Bij klantinteractiesoftwarespecialist Trinicom is Guus Romeijn (46) in dienst gekomen als manager professional services. Guus Romeijn heeft ervaring in customer service en projectmanagement-functies. Hij is Prince2 APMG gecertificeerd practitioner. Eerder werkte hij bij diverse energie- en kabelbedrijven, waaronder Casema. Bij die laatste organisatie was hij als projectmanager verantwoordelijk voor het realiseren en implementeren van projecten binnen de customer service organisatie.

Karel van Dijk naar Comsec

Internationaal beveiligingsspecialist Comsec breidt zijn team uit met een security consultant. Karel van Dijk is aangesteld om klanten te adviseren op beveiligingsgebied en security-audits uit te voeren. Van Dijk werkte bij Kahuna Network Solutions, ook als security consultant. Eerder werkte hij in vergelijkbare functies bij IBM en Unisys.

Eddy Willems naar Kaspersky Lab

Het beveiligingssoftwarebedrijf Kaspersky Lab heeft Eddy Willems benoemd tot security evangelist. Samen met enkele andere externe experts zal hij wereldwijd verantwoordelijk zijn voor een goede communicatie en verklaring van de hedendaagse en toekomstige security gerelateerde problemen naar de pers, distributeurs, resellers en eindgebruikers. Willems is ruim achttien jaar actief in de it-beveiliging. Hij was elf jaar werkzaam als anti-malware technology expert bij Noxs Belgium.

Jean Keultjes naar Human Inference

Human Inference, gespecialiseerd in datakwaliteitsoplossingen, heeft Jean Keultjes benoemd tot chief financial officer (cfo). In deze functie zal Keultjes verantwoordelijk zijn voor de financiële strategie, planning en de boekhouding. Verder is Keultjes verantwoordelijk voor de financiële rapportage aan het management team en de raad van commissarissen. Keultjes heeft meer dan tien jaar  ervaring in de financiële wereld. Hij werkte onder andere bij PricewaterhouseCoopers, Equant en Novagraaf.

Petra Claessen naar HCC

Petra Claessen wordt per 1 maart directeur van HCC, de vereniging van computergebruikers. Zij was ruim veertien jaar directeur van het NIMA en het afgelopen jaar algemeen directeur van de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens. Claessen volgt interim-directeur Dirk van Kappen op.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-02-18T11:24:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.