Moret werkt met financiële software van Hyperion

Dit artikel delen:

Hyperion Software gaat samenwerken met Moret Ernst & Young. De snelgroeiende consultancy-poot van Moret heeft daartoe een overeenkomst gesloten met 's werelds tweede leverancier van financiële client/server-programmatuur.

Hyperion maakt software voor het financieel management van grote, internationaal opererende ondernemingen. Te denken valt aan financiële verslaglegging en analyse, consolidatie, budgettering, en planning en boekhouding,
Volgens Moret blijken spreadsheets en financiële pakketten vaak niet meer te voldoen aan de snelheidseisen van deze tijd. Als adviseur van grote ondernemingen is Moret steeds meer betrokken bij de selectie van producten die zulke verouderde pakketten moeten vervangen. Verder signaleert Moret een toenemende belangstelling voor consolidatie-systemen.

Succes

Hyperion kwam vorig voorjaar met een 32-bits extended architecture-versie van Hyperion Enterprise. Zowel in Europa als in Noord-Amerika is deze versie met succes geïnstalleerd. Zo behoren de ING Groep, Fortis, Stork, Origin, Coberco en Friesland Dairy tot de nieuwe klanten in Nederland.
Dit jaar brengt Hyperion een financieel pakket op de Nederlandse markt. Moret Ernst & Young Management Consultants zal voortaan implementaties van dit soort producten verzorgen. Dit onderdeel van Moret groeide vorig jaar met 33 procent naar een omzet van 106,4 miljoen gulden. In totaal steeg de omzet van Moret vorig jaar met bijna 12 procent tot 826,4 miljoen gulden. Corr.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-04-04T00:00:00.000Z Correspondent
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.