Baan en Nederlof: we zitten midden in een revolutie

Computable Café #4 Innovatie

Computable Café met Jan Baan en Ad Nederlof

In de vierde aflevering van de online-talkshow Compuable Café behandelen Jan Baan en Ad Nederlof het onderwerp innovatie. De nestors van de Nederlandse ict-industrie spreken over de kansen voor jonge ondernemers en stellen dat digitalisering bedrijfsmodellen en branches zal veranderen.

Nieuwe technologie is bereikbaar voor jonge ondernemers. Zij kunnen zonder al te veel investeringen een bedrijf starten en bijvoorbeeld een app op de markt brengen, stelt ict-ondernemer Ad Nederlof in gesprek met ict-boegbeeld Jan Baan. De ict-nestors kijken terug op hoe zij innoveerden binnen hun bedrijven en bespreken de innovatie-kansen die er nu liggen binnen de ict-sector.

Vragen die voorbij komen zijn: hoe blijf je als tech-ondernemer bij en maak je de juiste keuzes op innovatie-vlak? En waarom is continue innovatie noodzakelijk voor bedrijven?

Digitale revolutie

Baan benadrukt dat innovatie maatschappelijke waarde moet hebben en bekijkt het onderwerp van de praktische kant. Nederlof: ‘We zitten nu midden in een digitale revolutie die de kernactiviteiten van bedrijven kan veranderen.’

Volgens de heren hebben managers van grote bedrijven onvoldoende door welke kansen innovatie en digitalisering bieden voor hun bedrijven en leven zij vaak nog in het papieren tijdperk. 

Nederlof en Baan bespreken ook hoe de analyse van data in bedrijfssoftware bedrijfsmodellen op zijn kop zet. Bekijk nu de uitzending.

Computable Café #4 Innovatie

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-02-07T10:07:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.