Managed hosting door True

Chatbots, zet u ze al in?

Chatbot

Sommigen voorspellen een snelle opmars van de chatbots. Anderen denken dat het zo'n vaart niet zal lopen. Toch duiken steeds meer cursussen op die iedereen simpel chatbots laten ontwikkelen, zowel betaald als onbetaald. Heeft u uw medewerkers al op cursus gestuurd?

De meeste chatbots worden gebruikt binnen berichtendiensten met geschreven tekst en niet zozeer via de telefoon. Ze zijn makkelijk te voeden met informatie per klant, dus een beetje slim ingerichte kunstmatige intelligentie kan er wel mee uit de voeten. Maar ze zijn toch vooral praktisch voor standaardvragen.

Aan de andere kant denkt chief architect Claus Jepsen dat het zo'n vaart niet zal lopen, ook al worden natural language interfaces rap beter. Maar over het algemeen komen de systemen nog steeds niet verder dan kunnen putten uit aangeboden informatie.

Wat denkt u, iedereen al op cursus of nog even wachten?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-15T07:58:00.000Z Krijn Soeteman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.