Opmars 'slimme' apparaten vereist veiligheidsstandaarden

Dit artikel delen:

Met bombastische woorden als 'cybereisen' wil het Agentschap Telecom van het ministerie van Economische Zaken ons erop wijzen dat er minimumeisen en standaarden voor de digitale veiligheid van het internet of things moeten komen. Neemt u al maatregelen?

Of het nu thuis is of op uw bedrijf, de kans is groot dat een deel van uw nutsvoorzieningen al door een iot-apparaat aangestuurd wordt. Ook de kinderen zijn niet veilig: van Barbie tot Lego, alles zit aan internet, zie ook Connected Toys.

Maar voordat 'de industrie' zorgt voor standaarden waar ons kleine telecomagentschap om vraagt, zult u het zelf moeten doen: op wat voor manier zorgt u voor een veilige omgeving samen met altijd met internet verbonden apparatuur?
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-05T08:12:00.000Z Krijn Soeteman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.