Peoplesoft snijdt in ondersteuning platformen

Dit artikel delen:

Om maximaal te kunnen investeren in zijn Internetportaal overweegt erp-leverancier Peoplesoft een aantal bestaande projecten te stoppen.

Om welke platformen het gaat is niet bekend. Het Amerikaanse vakblad Computerworld citeert vice-president Jeff Carr, die aankondigt dat de ondersteuning van enkele hardware- en softwareplatformen weleens zou kunnen ophouden te bestaan. Het herverdelen van investeringen voor interne projecten is een van de eerste taken van de nieuwe topman Craig Conway, die vorige week als president en operationeel directeur werd aangesteld.
"Er zijn absoluut gebieden waar we kunnen inkrimpen", zei Carr in het vakblad. Conway zal naar verwachting op Peoplesofts gebruikersconferentie in augustus duidelijkheid scheppen rond deze kwestie. Het portaalinitiatief, Peoplesoft Business network genoemd, verbindt klanten met leveranciers die allemaal naar eigen wensen het portaal kunnen inrichten. Naar verwachting maakt de erp-leverancier deze week de eerste deelnemers aan het portaal bekend. Zo zou de Amerikaanse Sabre Group zijn diensten voor bedrijfsreizen gaan verkopen via het Peoplesoft Business network.  RV

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-06-04T00:00:00.000Z Roy op het Veld
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.