Baan sterker in luchtvaart en defensie-industrie

Dit artikel delen:

Baan Company (bedrijfsbrede software) heeft haar software voor 'dynamic enterprise modelling' verder geschikt gemaakt voor de vliegtuigbouw en defensie-industrie.

Door nieuwe functionaliteiten aan de software toe te voegen wil Baan inspelen op de komende veranderingen in beide sectoren. De aanstaande deregulering daar noodzaakt tot verdergaande flexibilisering.
Een van de speerpunten voor Baan is de projectindustrie. Sinds negen maanden richt de onderneming zich intensief op vliegtuigbouwers en de defensie-industrie. Nadat Boeing als klant was binnengehaald, volgden ondermeer British Aerospace, Cassa, Dassault, Lockheed, Hagglunds, Litton, Transfield en Snecma. Ook belangrijke toeleveranciers gingen over op Baans software voor productie-planning. Baan wil de hele aanvoerketen in betrokken sectoren bedienen.

Facturering

De nieuwe functionaliteit die Baan toevoegt aan haar bestaande software, sluit aan bij veranderende standaarden die het Amerikaanse ministerie van Defensie leveranciers oplegt. Zo is het met de verbeterde software mogelijk een planning te maken van bedrijfsmiddelen over verschillende contracten. Ook is facturering mogelijk naarmate de opdracht vordert. Een andere mogelijkheid is kostprijs- administratie per opdracht.
In haar pogingen verder te penetreren in de luchtvaart- en defensie-industrie wordt Baan geholpen door CSC Consulting, Deloitte & Touche, Ernst & Young en Star Solutions.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-04-25T00:00:00.000Z Correspondent
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.