Gallagher verlaat Progress

Progress directeur in Nederland, Mike Gallagher, gaat naar organisatie adviesbureau ABT. Hij wordt daar Europees verkoopdirecteur. Bij Progress neemt Jaap Smit zijn functie over. Smit was het afgelopen half jaar verantwoordelijk voor de verkopen van Progress in Nederland. Daarvoor werkte hij bij Exact.

Gallagher noemt zijn overgang een 'leuke carrière stap'. Partners als Triathlon, GMT, Sys-Aid en Unit 4 noemen het een verlies voor Progress dat hij opstapt. Volgens de vertrekkende directeur moet Progress naast database- en toolleverancier ook diensten aan gaan bieden. Smit werkt dit traject, dat in Nederland door Gallagher is ingezet, verder uit.
Volgens Rob Heuser van GMT is het een goede zaak dat Progress als hoofdaannemer van projecten wil gaan optreden. "Vooral voor de kleinere partners is dat nuttig, omdat die zelf beperkte middelen hebben. Ze moeten dan niet zoals Oracle complete projecten gaan uitvoeren, want dan komen ze in ons vaarwater." Verder meent Heuser dat Progress zich meer samen met zijn grote partners zou moeten profileren. Het ontleend zijn bestaansrecht immers aan het partnerkanaal. RV

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-10-31T00:00:00.000Z Roy op het Veld