Pakket Pentavision voor Arbo-taken

Aida Adviesgroep brengt een nieuw pakket, Pentavision, op de markt. Dit Pentavision is bedoeld voor Arbo-diensten, bedrijfsgezondheidsdiensten en GGD's. Het pakket kan worden gebruikt bij medische keuringen, verzuimbegeleiding, spreekuurcontacten en werkplekonderzoeken.

Pentavision bestaat uit de subsystemen 'registratie', 'agenda' en 'overzichten'. De module registratie omvat een verzuimregistratie en een verrichtingenadministratie, waarin ook medische diagnoses kunnen worden vastgelegd. In de module agenda kunnen afspraken (keuringen, consults) en activiteiten (werkplekonderzoek, algemene besprekingen) worden vastgelegd. Met de overzichtsmodule kan statistische informatie worden gegenereerd om meer inzicht te krijgen in bedrijfsprocessen. Pentavision is een Windows-applicatie, waardoor gegevensuitwisseling met andere Windows-programma's mogelijk is.
Aida Adviesgroep is bij de opzet van dit pakket zoveel mogelijk uitgegaan van de wensen en eisen van Arbo-diensten. Zo kunnen per relatie meerdere telecommunicatiegegevens, arbeidsrelaties en aanstellingen worden vastgelegd. Ook biedt het pakket ruimte voor registratie van afwijkende adressen, kenmerken, genoten opleidingen en een afwijkend verzuimbeleid. RS

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1997-01-17T00:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.