Managed hosting door True

Wie wordt ICT-servicesleverancier van het jaar?

Vier genomineerden voor de Computable Award ICT-servicesleverancier van het jaar geven een eerste reactie op het nieuws van hun nominatie.

Atos Origin

Wat is uw eerste reactie?
Erg leuk om opnieuw genomineerd te worden voor de beste ict-servicesleverancier. We hebben deze award vorig jaar gewonnen en zijn daar erg trots op.

Wat betekent de nominatie voor u?
Je zult je elk jaar opnieuw moeten bewijzen en je dienstverlening continu moeten aanpassen aan de behoeften van de klant. De nominatie geeft aan dat we op de goede weg zitten!

Waarom moeten mensen op u stemmen?
Atos Origin neemt de tijd om te luisteren naar de behoeften van zijn klanten en vertaalt die naar gerichte en werkbare oplossingen. Onze medewerkers voelen zich niet alleen bij Atos Origin als een vis in het water, maar ook bij onze klanten.

IBM

Waarom bent u genomineerd, denkt u?
We zijn voorloper op het gebied van innovatie, waar we veel in investeren. Hoewel we nog veel meer ambitie hebben, merk je wel dat onze successen een impact hebben op het werkklimaat en daarmee IBM Services een aantrekkelijke werkgever maken.

Wat betekent de nominatie voor u?
Dit is een stimulans om onze ambitieuze doelstellingen voor klanten en medewerkers verder te verwezenlijken.

Waarom moeten mensen op u stemmen?
Omdat IBM hard op weg is om een unieke leverancier van ict-services te worden. We hebben geïntegreerde oplossingen, veel aandacht voor innovatie, een uitdagende omgeving voor onze medewerkers en hopen daarmee supplier en employer of choice te worden.

Capgemini

Hoe denkt u over de overige genomineerden in uw categorie?
Uitstekende concurrenten.

Hoeveel kans maakt u om te winnen?
Wij denken dat we werkelijk onderscheidend zijn ten opzichte van onze concurrenten. Onze Collaborative Business Experience-aanpak (samen met de klant oplossingen vinden) krijgt veel waardering van onze klanten. Het zou terecht zijn als we een meer dan gemiddelde kans maken.

Waarom moeten mensen op u stemmen?
Als ze denken dat we die award verdienen en vinden dat we ons daadwerkelijk onderscheiden op dit onderwerp. Dat ze dus echt onder de indruk zijn van de toegevoegde waarde die we voor hen hebben betekend.

Ordina

Waarom bent u genomineerd, denkt u?
Klanten weten wat ze aan Ordina hebben. Wij doen wat we beloven op een nuchtere en pragmatische, typisch Nederlandse manier. Wij willen in Nederland en België marktleider zijn op onze kernactiviteiten: consulting, ict en outsourcing. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat we genomineerd zijn voor het succesvol uitvoeren van applicatieontwikkeling en -beheer voor klanten, én het overnemen van backoffices van financiële dienstverleners ('business process outsourcing').

Wat betekent de nominatie voor u?
De nominatie is voor ons een bevestiging van het vertrouwen dat klanten in Ordina hebben.

Hoeveel kans maakt u om te winnen?
Net zoveel kans als de andere genomineerden.

Het slagveld

De strijd om de Computable Award ICT-servicesleverancier van het jaar wordt dit jaar gestreden door:

Atos Origin
IBM
Capgemini
Ordina
Accenture

Accenture

Waarom bent u genomineerd, denkt u?
We hebben de afgelopen jaren zowel wereldwijd als in Nederland een sterke groei doorgemaakt. Momenteel ondersteunen wij onze Nederlandse klanten met meer dan 1500 professionals. De groei hebben we gerealiseerd door de kwaliteit van onze diensten. Dat is dus zeker niet onopgemerkt gebleven bij onze klanten en de lezers van Computable.

Waarom moeten mensen op u stemmen?
Bedrijven zijn steeds meer op zoek naar een ict-dienstverlener die specialisatie combineert met schaalgrootte en flexibiliteit. Accenture creëert die meerwaarde door alle technologische competenties die we in huis hebben naadloos met elkaar te verbinden. Accenture is daardoor als geen ander in staat om zijn klanten te helpen High Performance-organisaties te worden, oftewel organisaties die continue hun concurrenten overtreffen.

Wat doet u als u de winnaar wordt?
Dan trekken we een aantal flessen champagne open tijdens onze vaste vrijdagmiddagborrel op het dakterras van ons nieuwe kantoor. We zouden dan ook graag een aantal van onze success stories willen delen met Computable-lezers

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.