Managed hosting door True

Ranglijsten Consultancy Guide 2013

Jaarlijks stellen de financiële experts van Mazars Berenschot in opdracht van Computable een ranglijst op van de veertig grootste ict-consulancybedrijven. De namen uit die lijst worden voorgelegd aan lezers van Computable die zijn betrokken bij de inhuur van ict-adviseurs. Dat levert een overzicht op van de favoriete ict-adviesbedrijven en de vaakst ingehuurde bedrijven.

In de top veertig ontbreekt dit jaar KPN Consulting, vorig jaar nog de nummer één op basis van het omzetcijfer KPN Corporate Market, waar het deel van uitmaakt. Die aanpak geeft volgens KPN echter geen juiste voorstelling van zaken, maar een omzetcijfer voor de consultingtak wil het bedrijf niet geven. Voor de financiële experts van Mazars Berenschot is het daardoor onmogelijk het bedrijf op de juiste plek in de rangorde te plaatsen. Daarop heeft de redactie van Computable besloten KPN Consulting niet in de top veertig op te nemen.

BT komt dit jaar alleen voor in de lijst van veertig grootste ict-adviesbureaus. Abusievelijk is het bedrijf niet meegenomen in het onderzoek onder de Computable-lezers.

Hieronder zie je de ranglijsten uit de Consultancy Guide 2013.


* Total Specific Solutions (TSS, incl. Co-maker, Everest, KZA, Pharma Partners, PinkRoccade Healthcare, PinkRoccade Local Government, TASS en Yonder)
** Ocom (DataXenter, EvoSwitch, FiberRing, Leaseweb)

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-12-07T12:59:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.