Managed hosting door True

Sana Commerce-ceo is trots op internationalisering

Michiel Schipperus verovert wereld met 350 medewerkers

 

Michiel Schipperus

Michiel Schipperus

Ceo Michiel Schipperus van Sana Commerce is trots op zijn bedrijf en medewerkers en de stappen die het maakt op de internationale e-commerce-markt. Er werden vestigingen geopend in landen als Amerika, Duitsland en Australië en het bedrijf is gegroeid naar 350 medewerkers. Een knappe prestatie die er mede toe heeft geleid dat Schipperus is genomineerd voor de Computable Awards 2017 in de categorie CEO van het Jaar.

In onderstaande video gaat Schipperus in op de stappen die zijn gemaakt om Sana Commerce succesvol te laten zijn in internationale markten. Deze video werd in opdracht van de onafhankelijke jury van de Computable Awards 2017 gemaakt en dient als onderbouwing van zijn nominatie. In de video benadrukt Schipperus dat hij het maximale uit bedrijven wil halen. ‘Dit kan met de inzet van e-commerce. Het is moeilijk om een nieuw merk in buitenlandse markten te zetten, maar dit is ons wel gelukt. Ik ben dan ook zeer trots op ons internationaal gaan.’

De jury van de Computable Awards 2017 heeft de genomineerden in de categorie CEO van het Jaar gevraagd om in een korte video hun nominatie toe te lichten. Onder andere op basis van het videomateriaal zal de jury in deze categorie percentages gaan verdelen over de genomineerden. De winnaar wordt bepaald op basis van juryoordeel en publieksstemming en wordt op 31 oktober 2017 bekend gemaakt tijdens de Computable Awards 2017. Bekijk daarom ook de volgende video:

Computable Awards 2017: Michiel Schipperus (Sana Commerce)

Stemmen Computable Awards 2017

Personen die nog hun stem willen uitbrengen voor de Computable Awards 2017 moeten opschieten, want tot en met 8 oktober 2017 kan er gestemd worden op de genomineerden van de Computable Awards 2017.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6209548). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures Internet

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×