Managed hosting door True

PW Dossier Informatietechnologie

Half september verschijnt het PW Dossier Informatietechnologie '98/'99.

Dit nieuwe jaarlijks verschijnende naslagwerk van PW Vakblad voor personeelsmanagement, bevat de belangrijkste gegevens van talloze softwareproducten op het gebied van personeelsinformatie, salarisadministratie, werving en selectie, personeelsplanning, personeelsontwikkeling, beoordeling en organisatie-ontwikkeling, en een overzicht van adviseurs op het gebied van personeelsinformatiesystemen.
Personeelsmanagers hebben de beschikking over een groeiend aantal geautomatiseerde hulpmiddelen. In het afgelopen jaar is een grote variatie aan softwarepakketten en elektronische naslagwerken op de markt verschenen, en nog dagelijks dienen zich nieuwe producten aan. PW Dossier Informatietechnologie maakt het aanbod van softwareproducten en de expertise van de verschillende consultantsbureaus inzichtelijk en biedt de professionele p&o-er precies die informatie die hij of zij nodig heeft. Het PW Dossier Informatietechnologie is een aanvulling op de al langer bestaande en veelvuldig geraadpleegde PW-uitgaven, zoals de Gids voor Werving & Selectie (handboek op het gebied van in-, door- en uitstroom van personeel) en het Cursuscalendarium, die bijna dagelijks door duizenden p&o'ers worden geraadpleegd.
Wilt u meer informatie over PW Dossier Informatietechnologie dan kunt u bellen met de redactie van PW, telefoon 020 - 4875417. Wilt u weten hoe u in deze uitgave kan worden vermeld, belt u dan met Kim Geven, telefoon 020 - 4875456.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-08-14T00:00:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.