Managed hosting door True

E'liantie geeft eigen personeel extra stem

Ict-detacheerder E'liantie in Den Haag roept zijn medewerkers op zoveel mogelijk stemmen uit te brengen op het eigen bedrijf. De onderneming, genomineerd voor de Computable Award ICT-detacheerder van het jaar, maakt daartoe extra e-mailadressen aan voor medewerkers.

Bezoekers van de website www.computable.nl kunnen sinds 15 mei hun stem uitbrengen op de 77 genomineerden voor een Computable Award. Om dubbele stemmen zoveel mogelijk te vermijden, koos de redactie van het ict-weekblad voor een systeem waarbij elke stemmer zijn e-mailadres opgeeft, waarna deze een unieke link naar het online stemlokaal krijgt toegestuurd. Per e-mailadres kan maximaal een keer worden gestemd.

Aliassen
E'liantie verhoogt het aantal stemmen dat per werknemer kan worden uitgebracht door het aanmaken van zogeheten aliassen. Dit zijn nieuwe e-mailadressen die verwijzen naar een bestaande postbus. Speciaal met het oog op de Computable Awards is een medewerker van E'liantie niet alleen bereikbaar op zijn standaard e-mailadres (voornaam.achternaam@eliantie.nl) maar ook op de aliassen voornaam@talentproviders.nl, achternaam@short-list.nl, voornaam.achternaam@vitality-first.nl, voornaam@v-1st.nl en achternaam@employmentteam.nl.

Licht laakbaar
Directeur Jeroen Diederik van E'liantie bevestigt het aanmaken van aliassen voor het personeel. Als verklaring stelt hij dat de concurrentie om de Computable Award groot is. "Onze collega-genomineerden hebben soms wel 10.000 man personeel, wij zijn veel kleiner." Volgens hoofdredacteur Alex Beishuizen van Computable is de actie van E'liantie tegen het licht van de etiquette van het internet ‘licht laakbaar'. "Maar ik vind het wel slim van een kleinere speler om zo zijn kansen ten opzichte van concurrenten te vergroten."

ICT-detacheerder van het jaar
E'liantie is door lezers van Computable genomineerd voor de Computable Award ICT-detacheerder van het jaar. De andere genomineerden in deze categorie zijn VX Company, IT-Staffing, Brunel en B-street. Meer informatie over de Computable Awards is te vinden op www.computable.nl/awards.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Beetje naief van Computable om op deze manier keuze te maken.

Schandalig!

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-06-06T16:25:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.