Managed hosting door True

‘Het duurde niet lang voordat ik om was’

Naam: Lise Krijnen
Leeftijd: 26 jaar
Vooropleiding: Sociologie
Eerste bedrijf: Capgemini

Capgemini is eigenlijk op mijn pad gekomen. Ik had altijd al interesse in de bedrijfsmatige en organisatorische processen, maar wist na mijn stage bij een klein bedrijf dat ik bij een groot bedrijf wilde werken. Maar wel één met een informele sfeer.

Binnen vijf minuten nadat ik bij Capgemini Outsourcing, de discipline waarvoor ik werkzaam ben, binnenkwam wist ik dat het goed zat. Ik werd goed ontvangen, goed begeleid en kreeg veel informatie over wat er ging komen. Bij Capgemini ben je het eerste jaar young professional, en dat betekent dat je veel opleidingen en cursussen krijgt. Dat sprak me erg aan. Het duurde daarom niet lang voordat ik om was.

Sinds maart ben ik aan de slag en het bevalt me heel goed. Het is zoals ik verwacht had, en dat komt voornamelijk omdat ze me goede informatie hebben gegeven. Ik heb niets als een last ervaren, maar omdat je elke dag leert vergt dat wel wat van je. Het onthouden van namen, dat was eigenlijk het enige dat lastig was.

Via familie wist ik wel wat dingen over werken in de ict, maar het echt weten is wat anders. Ik vind de ict leuk, omdat het altijd in beweging is. Er zijn altijd nieuwe ontwikkelingen. Blijkbaar past ict goed bij me, dat hebben ze hier goed gezien.”


x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.