Managed hosting door True

Wie wordt softwareleverancier van het jaar?

Van de vijf genomineerden voor de Computable Award ICT-evenement van het jaar gaf alleen managing director Johan Doruiter van Oracle een reactie op het nieuws van de nominatie van zijn onderneming.

Oracle

Waarom bent u genomineerd, denkt u?
Voor het hebben van een vernieuwende visie en die succesvol kunnen implementeren. Oracle investeert continu in de verdere ontwikkeling en uitbreiding van haar oplossingen. Het resultaat is dat wij onze bestaande en nieuwe klanten een complete en branchespecifiek portfolio bieden voor het optimaliseren van alle business-processen in die branches. Het is uniek dat een softwareleverancier dit doet en ik denk dat wij de nominatie hieraan te danken hebben.

Wat betekent de nominatie voor u?
Heel belangrijk; het is de erkenning door het toonaangevende IT-blad. Oracle heeft vele acquisities gedaan en nu krijgen wij de erkenning dat dit synergie oplevert voor onze klanten. We blijven deze oplossingen ondersteunen en verder ontwikkelen waardoor de gedane investeringen door onze klanten gewaarborgd zijn en meerwaarde opleveren.

Waarom moeten mensen op u stemmen?
Het is Oracle's missie om bedrijven op alle fronten te ondersteunen met onze software. Wij zijn geen marktvolgers, maar hebben een eigen visie die wij omzetten in concrete oplossingen. Daarin investeren wij veel tijd en middelen. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten met uitstekende dienstverlening zoals onze consultants, trainingen en 24x7 support. Wij nemen de klant en zijn bedrijf als uitgangspunt, niet ons eigen bedrijf.

Wat doet u als u de winnaar wordt?
Samen met de genodigden een extra glas champagne drinken!

Het slagveld

De strijd om de Computable Award Softwareleverancier van het jaar wordt dit jaar gestreden door:

Exact Software
Oracle
Microsoft
Unit 4 Agresso
SAP

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-07-17T12:47:00.000Z Marianne van Leeuwen
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.