Managed hosting door True

Winnaars aan het woord: Ordina

 

Ordina ontving een Computable Award voor ‘Ict-serviceverlener van het jaar’ en ‘Meest maatschappelijk verantwoorde ict-onderneming’. Directeur Tom Rodrigues nam de Awards in ontvangst.

Wat betekenen de Awards voor u?
Het is een hele eer dat lezers van Computable, niet ‘de eerste de beste', ons bedrijf waarderen. We hebben een aantal duidelijk strategische keuzes gemaakt op het gebied van serviceverlenen. De afgelopen jaren zijn we selectiever geworden in de dingen die we doen .We hebben ons steeds meer gespecialiseerd in vraagstukken als ‘hoe bestuur ik mijn organisatie' en ‘ hoe bedien ik mijn klanten'. Het is mooi dat we daar nu waardering voor krijgen.

Naast de Award voor ‘Ict-dienstverlener van het jaar' heeft u een Award  gewonnen voor ‘Meest maatschappelijk verantwoorde onderneming, Welke Award spreekt u persoonlijk het meest aan?
Allereerst zijn we natuurlijk erg blij met beide Awards. Maar voor mij persoonlijk springt de Award voor maatschappelijk verantwoord ondernemen er net iets bovenuit omdat ik daar persoonlijk bij betrokken ben. We hebben laten zien dat de kennis van Ordina ook op maatschappelijk een meerwaarde biedt. Een voorbeeld is onze ict-ondersteuning van het Rode Kruis in Afrika. Vroeger ging dat soort steun vooral om liefdadigheid. Nu geven we vakkennis in plaats van geld, dat werkt.

Hoe heeft u de Awards gevierd?
We hebben binnen ons bedrijf groot aandacht besteed aan de Awards, via de interne communicatie is iedereen bedankt, want de eer komt iedereen van het bedrijf toe. De direct betrokkenen hebben een fles champagne gekregen en we kijken nog hoe we de winst ook naar buiten gaan presenteren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2209949). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×