Aandelen voor IT-studenten

De bedrijven Multec en Euromatch bieden onder meer laatstejaars IT-studenten de mogelijkheid aandelen te kopen van moedermaatschappij Brunel International.

In totaal kunnen vijftienhonderd studenten in verschillende vakgebieden aan dit plan deelnemen. De twee ondernemingen op het gebied van carrièrebegeleiding van jonge werknemers hopen op deze manier in de krappe arbeidsmarkt hoger opgeleiden te interesseren voor een loopbaan. Verder willen Multec en Euromatch de studenten met het aandelenplan voor langere tijd aan zich te binden.
Geselecteerde studenten kunnen voor tien cent per stuk in totaal veertig aandelen van Brunel kopen. Zij moeten dan binnen vijf jaar in dienst treden bij Multec, Euromatch of een andere werkmaatschappij van Brunel. Verder dienen zij minimaal zes maanden onafgebroken werkzaam geweest te zijn. Een aandeel vertegenwoordigt nu een waarde van ongeveer 42 gulden.
Met name Multec richt zich op jonge ingenieurs en IT'ers. Moedermaatschappij Brunel is een detacheringsbedrijf dat onder andere gespecialiseerd is in de informatietechnologie.  MC

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1999-05-14T00:00:00.000Z Michiel Couzy
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.