Overheid onderzoekt softwarehulpmiddelen

Dit artikel delen:

De rijksoverheid gaat een vergelijkend warenonderzoek uitvoeren onder hulpmiddelen voor het beheersen van bedrijfsprocessen.

Het onderzoek wordt uitgevoerd onder leiding van de Edp Audit Pool van het ministerie van Financiën. De overheid gebruikt momenteel de module Administratieve Organisatie van het door Cap Gemini geleverde SDW (System Development Workbench). Teneinde het overzicht niet te verliezen op het groeiende aanbod van concurrerende tools en de nieuwe technologieën op dit gebied te inventariseren, hebben de gezamenlijke ministeries tot het onderzoek besloten.
Het onderzoeksscenario en de inventarisatie van de op de markt beschikbare hulpmiddelen zijn ter inzage beschikbaar op de Internet-site van Anaxagoras Procesarchitecten (http://www.anaxagoras.com). Dit bureau is nauw betrokken zijn bij de uitvoering van het project. De inventarisatie bestaat momenteel uit ruim honderd uiteenlopende hulpmiddelen, waaronder Designer/2000, Flowcharter, Pro Vision Workbench, Pyravision, SDW en Team Ware. In de eerstvolgende onderzoeksfase wordt een selectie van ongeveer vijftien hulpmiddelen gemaakt. Deze tools staan dan bloot aan een diepgaander onderzoek, dat in augustus afgerond moet zijn.  RV
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 1998-05-22T00:00:00.000Z Roy op het Veld
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.