Frans GFI laat oog vallen op netwerkbedrijf ASN

Dit artikel delen:

Het Franse automatiseringsbedrijf GFI Informatique heeft een meerderheidsbelang van 55 procent in het Nederlandse Applicatie Support Nederland (ASN) verworven. 

Dit netwerkbedrijf uit Willemstad telt zo'n veertig medewerkers en biedt lan-ondersteuning voor Windows NT en Novell-omgevingen. ASN draait een omzet van ongeveer acht miljoen gulden. GFI zal de activiteiten van ASN afstemmen met die van reeds bestaande vestigingen in België, Luxemburg en Groot-Brittannië.
ASN-directeur Ed Corbeau: "GFI wil uitbreiden in Europa en zoekt vooral overnamekandidaten in de netwerkdienstverlening. Voor Nederland kwamen ze bij ons terecht. Het biedt voor ASN het voordeel dat we nu deel uitmaken van een solide en grote club. Daarmee denken we makkelijker grotere klanten binnen te halen die graag zekerheid willen hebben over de continuïteit van de dienstverlener. Bovendien wordt het werk van mijn medewerkers er aantrekkelijker op omdat ze dan aan de slag kunnen met grotere netwerkomgevingen."
GFI, dat al zo'n dertig jaar bestaat en 5500 medewerkers telt, is de derde IT-dienstverlener in Frankrijk. Het heeft ambitieuze plannen om door te breken in Europa. Behalve ASN maakte GFI ook bekend de Duitse IT-advieskantoor SPS & Partner en het Zwitserse erp-dienstverlener Multizoom over.  RS

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-02-04T00:00:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.