Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NetRom Software verwelkomt inspecties door Software Improvement Group

Han in t Veld, Netrom

Han in 't Veld

De Software Improvement Group (SIG) monitort softwaresystemen en vertaalt technische bevindingen in adviezen voor management en bestuur. NetRom Software onderscheidt zich als nearshore kenniscentrum door expertise, schaalgrootte en de vanzelfsprekendheid van resultaatverplichting. SIG, NetRom Software en opdrachtgevers als IT Mobile en Care Autoschade werken samen aan kwaliteitsbeleid inzake de onderhoudbaarheid, schaalbaarheid en performance van de ontwikkelde software.

SIG voert audits uit op bronbestanden en gebruikt daarbij parameters op basis van onder meer de internationale norm ISO/IEC 25010. Hierbij is een evaluatiesystematiek van 1 tot 5 sterren ontwikkeld. SIG levert een rapport aan de Technische Überwachungsverein (TÜV), een van de grootste onafhankelijke certificatie-instituten ter wereld. Bij een positieve SIG-evaluatie kan TÜV besluiten de software te certificeren en het keurmerk TÜViT Trusted Product Maintainability toe te kennen. Dit waarborgt de onderhoudbaarheid van software, vastgelegd in de internationale norm ISO/IEC 25010.

Kwaliteitswaarborg

"Dit keurmerk garandeert opdrachtgevers dat zij beschikken over een kwalitatief hoogwaardig en goed onderhoudbaar systeem", licht directeur Han in ’t Veld van NetRom Software toe. "De goedkeuring is een objectieve en verifieerbare kwaliteitswaarborg en een industriestandaard waarmee opdrachtgevers kunnen sturen op kwaliteit.” NetRom investeert continu in kwaliteitsverbetering en kan bogen op een hoge klanttevredenheid, maar hecht aan het onafhankelijke oordeel van externe experts. In ’t Veld: "Wij geven standaard de garantie dat software die door NetRom wordt gebouwd zonder extra kosten zal voldoen aan de TÜViT Trusted Product Maintainability-eisen op het niveau van drie sterren."

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-06-10T12:13:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.