Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over Conclusion

Gold

Conclusion is dé multidisciplinaire dienstverlener op het vlak van Business Transformatie en IT Services. Ons motto? Business Done Differently.

Met ruim 1.750 gedreven specialisten en vakmensen maken we dat elke dag waar door ICT-kennis werkelijk te combineren met business- en domeinkennis. Toegewijd, creatief en flexibel nemen wij verantwoordelijkheid voor maatschappij- en missiekritische bedrijfsprocessen en systemen van onze klanten en helpen wij organisaties bij de digitale transformatie van hun businessmodel. Onze primaire focus ligt op de Nederlandse markt en specifiek op de domeinen Openbaar Vervoer, Zorg, Food & Agri, Financiële Dienstverlening en Industrie.

Ons unieke ecosysteem

Conclusion is georganiseerd als een uniek ecosysteem op het gebied van Business Transformatie en IT-services: een verzameling bedrijven dat zich vormt naar de klantvraag. Soms verenigen we ons om groot te zijn en soms presenteren we ons juist specifiek, als specialist. De klant is daarin leidend. Wij werken daarom snel en effectief binnen elk (eco)systeem. En helpen organisaties om dat ook te doen. Gedreven door ons motto: Business Done Differently.

Expertise op elk gebied om uw vraag te beantwoorden

Met onze domeinen organiseren we ons portfolio van onze bedrijven rond de actuele trends en klantvragen vanuit onze twee hoofdproposities Digital Transformation en Digital Process Outsourcing. Zo zijn we ook via deze expertisegebieden zichtbaar en vindbaar.

Expertisegebieden:

  • Digital Experience
  • Data Driven
  • Business Platforms & Consultancy
  • Digital Engineering & ADM
  • Enterprise Applications
  • Managed Cloud Services
  • Mission Critical
  • Expert Centers
  • Specials

 

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Gert Heysteeg, Directeur Conclusion IT-services.

www.conclusion.nl

LinkedIn

Twitter

Facebook

Instagram

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-23T11:28:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.