Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Over Computest

Silver Partner

Computest

Computest bestaat uit een gedreven groep van bijna 100 sociale techneuten die naast hard werken ook veel plezier met elkaar willen hebben. Het doel van het team is om de IT-omgeving van klanten beter en veiliger te maken door applicaties op alle gebieden te testen; op security, performance en test automation. Onze technische specialisten staan klanten dagelijks bij, deels gedetacheerd en deels vanaf ons kantoor in Zoetermeer. Wij testen software in alle aspecten en stadia, introduceren inspectie- en testmethoden en helpen bij het verbeteren van de ontwikkelprocessen. In het verlengde hiervan bieden wij technisch advies, (awareness) trainingen en detacheren wij gekwalificeerde testspecialisten. Computest is voor haar klanten bovendien een sparringpartner op zowel technisch als managementniveau.

Computest heeft een vrij unieke cultuur. De gedeelde passie voor technologie zie je terug bij alle medewerkers en is merkbaar aan het kinderlijk enthousiasme waarmee wordt gewerkt. De gigantische gameroom in het kantoorpand laat goed zien dat hier ook volop ruimte voor wordt gegeven. De glijbaan dwars door 2 verdiepingen in aanbouw wordt ook een bijzonder element dat Computest kenmerkt. De wens om met je colaatje vanuit de keuken in 1x de gameroom in te kunnen glijden wordt hiermee ingevuld. ‘Work hard play hard’ staat groot op de muur geschreven. Daarnaast organiseren we ieder jaar een studiereis naar de sneeuw waar we plezier en het delen van kennis laten samenkomen.

Onze specialisten zijn ons product. En zij zijn dus tevens ons onderscheidend vermogen. ZIj hebben inmiddels een bewezen track record en en bedienen een groeiende lijst met ‘grote namen’. Hun motivatie om te blijven leren en een hoge mate van creativiteit en nieuwsgierigheid vinden wij minstens zo belangrijk als ervaring en opleiding. Iedereen krijgt de mogelijkheid zich op een breed vlak te ontwikkelen en specialistische kennis op te doen. Daarom is er binnen de organisatie een bijzonder hoog kennisnivo en is er brede kennis aanwezig over diverse soorten systemen, protocollen en programmeertalen. Daarnaast is er geen andere Nederlandse partij die alle 3 testdisciplines (security, performance, test automation) aanbiedt en zelf uitvoert. Wij geloven er heilig in dat deze wel bij elkaar horen als het gaat om de kwaliteit van de IT-omgeving van onze klanten. Alleen door op alle disciplines te testen krijg je applicaties en platformen die een naadloze online gebruikerservaring bieden.

Computest heeft een bijzonder organisatiemodel, dat volledig afgestemd op de behoeftes van onze klanten. Om dicht op onze klanten te zitten en hen perfect te kunnen bedienen, bestaat Computest uit zelfsturende teams die alle vertrouwen krijgen om autonoom te werken. 1 team telt maximaal 10 personen en is zelf met een eigen budget verantwoordelijk voor de eigen prestaties. Het team bedient de klant van het eerste contact tot de factuur. Feitelijk zijn het kleine bedrijfjes binnen Computest. Dit resulteert in directe betrokkenheid bij klanten en betere & snellere adviezen. Geen hierarchie en grote afdelingen, maar een flexibele werkwijze, met korte lijnen en transparante communicatie, ook richting de klanten. Focus ligt op het wegnemen van hierarchie en het denken in afdelingen.


Social media:
LinkedIn
Twitter

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-01T11:15:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.