Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Vacature - Technical Product Manager Linux (Utrecht)

36 uur per week / hbo/bachelor / Utrecht / Schaal 9 (max 5.484/maand)

Jij bent een Linux professional met een flinke dosis actuele kennis van en ervaring met Linux omgevingen.

Binnen ProRail worden Linux platformen ontwikkeld, gebouwd en beheerd op diverse manieren waaronder sinds kort in agile teams en in de nabije toekomst ook via Infra as a Code. We zoeken een agile Linux professional die infrastructure begrijpt en mee wilt bouwen aan de nieuwe way of working binnen ProRail.

Als Technical Product Manager Linux ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de techniek rondom Linux systemen, maar ook voor het oplossen van lastige technische problemen. Aan de ene kant is ben je een technisch specialist die de diepte in gaat, aan de andere kant behoud jij het overzicht en kijk je breder dan alleen jouw techniek. 

Je zorgt er in eerste instantie voor dat de Linux productie omgeving van ProRail blijft draaien. De applicaties zijn kritiek voor het laten rijden van treinen en hebben een groot maatschappelijk belang. Verder ben je verantwoordelijk voor het opleveren van verschillende platformen en infra-diensten volgens meerdere delivery en configuratie methoden. Op Linux gebied ken je de (markt) ontwikkelingen en deelt je kennis en visie. Je gesprekspartners zijn onder andere architecten, managers, business partners en beheerders.

Niet elke werkdag is hetzelfde voor de Technical Product Manager Linux. Soms heeft een operationeel probleem aandacht nodig, soms neem je deel in (agile) projecten. Life Cycle Management en up-to-date houden van de Linux platformen is een terugkerend element waarbij jouw ervaring van belang is om hier via agile werkmethoden voorspelbaar en betrouwbaar in te worden.

Lees hier de volledige vacature

Geïnteresseerd? Lees dan hier alles over deze vacature van Prorail op ICTwerkt.nl. Daar vindt je ook alle overige ICT Vacatures van Prorail. 

Dit artikel delen:

Over Prorail

Met elke dag 1.2 miljoen reizigers en 110.000 ton goederen over het spoor is een solide railinfrastructuur noodzakelijk. Daar zorgen wij voor. En ook voor mooie stations, een juiste verdeling op het spoor en treinverkeer in goede banen. Op tijd, maar vooral veilig over een van de drukste spoorwegnetwerken ter wereld. Een gigantische 24-uurs operatie met veel verantwoordelijkheid. Dit doen we samen, voor heel Nederland.

Lees hier onze belofte


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-02T14:55:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.