Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ricoh start zone over werken nieuwe stijl

Lauren Somer Marketeer IT Services & Professional Services

Dit artikel delen:
Logo Ricoh

Ricoh is 1 augustus 2015 gestart met een zone op Computable over werken nieuwe stijl. Op deze plek bieden we relevante vakinformatie voor ict-professionals die zich bezighouden met mobiel werken, digitalisering van documenten en nieuwe vormen van zakelijke communicatie en ict.

We gaan onder meer in op nieuwe vormen van samenwerken en de gevolgen voor het beheer, de beveiliging en de bedrijfsprocessen. Onze artikelen zijn relevant voor een brede doelgroep van ict-professionals en ict-beslissers en belichten zowel de technische als de zakelijke kant. Graag bieden we inspirerende verhalen en delen we onze kennis en expertise zodat uw organisatie daarvan kan profiteren.

Bij Ricoh zien we iedere dag welke veranderingen bedrijven en organisaties doormaken door de opkomst van internet, mobiel werken, digitalisering en ict. Er zijn legio mogelijkheden. Maar door het enorme aanbod van oplossingen wordt het voor professionals steeds lastiger om het overzicht te bewaren.

Vragen zijn bijvoorbeeld: Welke trends spelen er en hoe kan ik die verzilveren voor mijn organisatie? Wat zijn de gevolgen voor de bedrijfsvoering, ict, medewerkers en klanten? Met heldere artikelen, inspirerende verhalen, cases en prikkelende blogs helpen we graag die vragen te beantwoorden.

Kennispartner

We hebben als dienstverlener de ontwikkeling doorgemaakt van traditionele kantooromgevingen en printers naar dienstverlening op het gebied van werken nieuwe stijl in de breedste zin van het woord. We profileren ons als dienstverlener die dat volledige traject afdekt. Daarbij zien we ook een belangrijke rol weggelegd als kennispartner. We hopen dat deze site met praktische informatie, nieuws en inspirerende artikelen u als ict-professional en ict-beslisser veel inspiratie en ideeën oplevert.

Dit artikel delen:

Webinar

Terugblik webinar Personeelsdossiers digitaliseren in de praktijk

Tijdens het webinar ‘Personeelsdossiers digitaliseren in de praktijk’ zijn o.a. de praktijkervaringen van TMZ en Jumbo met het automatiseren van documentintensieve HR-processen gepresenteerd.

Bekijk WebinarBusiness Case

Mobiel Printen Erasmus Universiteit

25.000 studenten printen vanaf hun eigen mobiel bij Erasmus Universiteit


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-08-03T13:00:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.