Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Exact biedt ondernemers helpende hand met digital business platform

Digitalisering is een van de belangrijkste uitdagingen voor ondernemers. De markt wordt de komende jaren een waar slagveld als bedrijven hun analoge processen niet weten te digitaliseren. Exact biedt mkb’ers een helpende hand in het digitale tijdperk.

Door digitalisering vervagen grenzen. Niet alleen landsgrenzen, ook grenzen tussen verschillende markten. Digitalisatie zorgt dat je als bedrijf kunt opereren in een werkveld waar je voorheen niet zichtbaar was. Het betekent ook dat jouw werkzaamheden kunnen worden overgenomen door een concurrent die je voorheen niet eens als een concurrent beschouwde. Door die vervagende grenzen kunnen organisaties flink groeien. Dat houdt niet in dat de capaciteit van de organisatie ook zo sterk moet groeien. De digitalisering biedt een organisatie juist de kans een breder spectrum aan producten en diensten te leveren.

Digitale business platform

Exact biedt zijn klanten het digital business platform. Een schaalbare, innovatieve oplossing ter ondersteuning in de steeds digitaler wordende economie. Hiermee levert Exact de mkb-ondernemers op een toegankelijke manier diensten die hen helpt hun business beter, sneller en makkelijker te doen. Op dit moment zijn er drie diensten geïntroduceerd die inspelen op de belangrijkste belemmeringen voor groei: kapitaal, klanten en kennis.

Als eerste: Exact Finance. Hier kunnen ondernemers eenvoudig een lening aanvragen doordat met bestaande data snel een kredietcheck kan worden uitgevoerd. Daarna worden ze direct aan een financiële service provider gekoppeld waar ze hun krediet kunnen aanvragen. Hierdoor hebben ondernemers niet meer ‘het gedoe’ van een vaak langdurig aanvraag. Van Exact Finance is inmiddels de eerste fase gelanceerd.

Flexibel en wendbaar

De tweede dienst is Exact Connect. Hier hebben ondernemers de mogelijkheid om nieuwe klanten te vinden. Dit wordt momenteel in bèta getest onder een aantal accountantskantoren en vervolgens uitgerold naar andere sectoren. De dienst Exact Share – nu in ontwikkeling - biedt organisaties de kennis op het juiste moment en een netwerk aan specifieke professionals en specialisten. Het digital business platform van Exact zorgt dat de technologische ontwikkelingen die elkaar razendsnel opvolgen, samenkomen. Als een organisatie met het tempo van die ontwikkelingen meegaat, wordt het een stuk flexibeler en wendbaarder.

Stem nu voor de Computable Awards 2018!

Stem nu op de genomineerden van de Computable Awards 2018! Dit kan tot en met 7 oktober 2018.

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.