Managed hosting door True

Valid zet private cloud op voor rederij Jumbo

 

Jumbo Shipping & Offshore Geraldton

De Geraldton van Jumbo Shipping

Valid heeft de opdracht gekregen om de ict-infrastructuuractiviteiten van Jumbo Shipping & Offshore over te nemen. De Nederlandse rederij, gespecialiseerd in wereldwijd zwaar zeetransport, kiest voor de outsourcing- en clouddiensten van Valid om zijn business zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Daarnaast wil Jumbo zich meer kunnen focussen op het volgen van markt- en concurrentieontwikkelingen om hier beter op in te kunnen spelen.

Jumbo wil ict die zorgt voor up to date informatie op elk apparaat, op elk moment en overal ter wereld. Zelfs op volle zee. Met behulp van Quint Wellington Redwood is na een selectieproces voor Valid gekozen. De geboden flexibiliteit en continuïteit bij een goede prijs-prestatieverhouding gaven de doorslag.

De overeenkomst omvat de migratie van de centrale ict-omgeving van Jumbo, inclusief de kantoorautomatisering en de businessapplicaties, naar Valid’s private cloud. Met deze cloud biedt Valid IaaS-diensten aan zijn klanten. De Valid-cloud is gebaseerd op het FlexPod-platform, dat bestaat uit VMware-, Cisco- en NetApp-technologieën. Na de migratiefase zal Valid verantwoordelijk worden voor het gehele beheer en support van de ict-infrastructuur.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4605226). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Reacties

Hij is er weer: "zo optimaal mogelijk" :)
Optimaal is al optimaal, er is geen gradatie mogelijk. Dus:

De business wordt optimaal ondersteund. Of:
De business wordt zo goed mogelijk ondersteund.

Vacatures Cloud Computing

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×