Managed hosting door True

Spoelstra spreekt: Geert

Waarom roept Geert Wilders nooit iets over ict. Heeft het volk daar geen mening over? Geert zegt toch wat wij denken.

Wij denken allemaal: Windows Vista waarom? i-Phone waarom? Second Life waarom? D66 heeft het even geprobeerd om ict via de kenniseconomie op de agenda te krijgen, maar wat ze daar precies van vonden weet ik niet meer. Waarschijnlijk het één of het ander en dat we er dan een referendum over gaan houden, want de mening van het volk is belangrijk als je zelf geen mening hebt.

Laatst hoorde ik Balkenende iets zeggen over ict. Het was iets in de trant van: de ict-sector moet in beweging komen. Natuurlijk Jan Peter, dat weten we zelf ook wel anders krijgen we rsi. Waar het stukje verder over ging weet ik niet meer want sinds ik de documentaire over Wim Kok heb gezien waarin hij met een muis over het beeldscherm ging, neem ik politiek in combinatie met ict niet meer serieus.

Toch zou de politiek ict wel serieus moeten nemen. Ict gaat namelijk steeds meer ons leven beheersen. Gooi ergens bij een willekeurig bedrijf het netwerk eruit en driekwart van de mensen gaat met de armen over elkaar zitten en zegt: ‘ik kan niks doen. Het netwerk ligt eruit.’ De andere kwart is druk bezig, alsof het om een oude kapotte Fokker Friendship gaat, om het netwerk weer in de lucht te krijgen.

Kan Geert in plaats van de Koran de ict niet verbieden. Of zou de ict te blank zijn?

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.