Managed hosting door True

Spoelstra spreekt: May I have your votes please…

Jacob Spoelstra

Het stemmen voor de Computable Awards is weer in volle gang. Een winnaar uitroepen via stemmen is natuurlijk altijd dubieus. Stel je voor dat er een verkiezing zou zijn van de mooiste man van Nederland. Dan zou ik mezelf nomineren. Dan zou mijn hele familie (en dat zijn er nog al wat) op mij stemmen. En ze zijn net zo lelijk als ik.

Als in artiestenland iemand uit Volendam ergens voor wordt genomineerd, dan wint hij geheid. Niet omdat hij goed is, maar omdat heel Volendam stemt. Die zijn ook allemaal familie van elkaar. En lelijk.

Ik zie in de lijst genomineerde bedrijven staan (en ik ga geen namen noemen) waar ik ook vaak genoeg mee te maken heb en het bestaat niet dat zij tevreden klanten hebben. En toch zijn ze genomineerd en waarschijnlijk krijgen ze nog veel stemmen ook. Hoe bepaal je wie de beste ict-leverancier is of wat het beste ict-project is? Wat is de norm? Is iedereen aan het prutsen en stemmen we gewoon op een bedrijf waarvan we achteraf zeggen: goed, we betalen te veel, we krijgen te weinig maar laat ik eens aankoopbevestigend gedrag vertonen en het bedrijf nomineren waarvoor ik zo stom was om voor te kiezen? Natuurlijk er zitten ook goeie tussen. Het is waarschijnlijk weer een klein groepje dat het voor de rest verpest. Het is alleen wel de vraag of de rest er ook met de prijzen vandoor gaat.

Met het Songfestival wint ook altijd de verkeerde of in ieder geval iemand van de verkeerde kant. De verkeerde kant van Europa.


x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-08-03T00:00:00.000Z Jacob Spoelstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.