Managed hosting door True

Spoelstra spreekt: 4us

Dit artikel delen:

Bij ons voor de deur hebben ze een nieuw bushok geplaatst. Een vandaalbestendig bushok. Binnen een week was het bushok kapot. Op zo'n moment vraag ik me af: hoelang zou het niet vandaalbestendige bushok het hebben uitgehouden?

Ik snap vandalen niet. De meeste vandalen vernielen puur uit verveling. Als je je verveelt, ga je toch geen bushok vernielen? Een bushok vernielen duurt vijf minuten. Daarna verveel je je toch weer? Zoek een activiteit die iets langer duurt.

Maak bijvoorbeeld een ingenieus virus waar alle computers van crashen. Hoewel ik deze mensen ook niet snap. Wat is de lol om in het holst van nacht, zonder dat iemand het door heeft, een programmaatje bij iemand op de computer te zetten dat via ingenieuze wijze alle firewalls, scanners omzeilt en waarbij vervolgens de hele harde schijf naar de barrebiesjes gaat. Aan de andere kant als je het zo opschrijft lijkt het nog spannend ook.

Keeper in voetbalelftal

Frustrerende lijkt me alleen, stel het virus wordt een succes. Dan zit je met hetzelfde dilemma als een seriemoordenaar. Je kunt het succes met niemand delen. Je zit in je eentje op je kamer te juichen als een keeper in een voetbalelftal. Eigenlijk hoop je ook stiekem dat je gepakt wordt en dat als de agenten je uit huis sleuren je nog net even een triomfantelijke blik in de camera kunt werpen. Worm@sletje34, dat was ik!

Ik verdenk de leveranciers van firewalls weleens dat ze zelf virussen maken om zo angst te zaaien bij mensen. Dit is natuurlijk helemaal nergens op gebaseerd, maar zo zit ik nu eenmaal in elkaar.

Ik verdenk de cafébaas ook dat hij die zoute pinda's daar neerzet zodat ik nog meer dorst krijg.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Matig maar amusant stukje. Met wat meer tijd en aandacht was het een veel beter stukje geworden. Lees het zelf nog eens, ik weet zeker dat je me gelijk moet geven.

Vanaf nu af aan, noem ik jou 'Super Sukkel'.

Ik vind het wel leuk. (Mijn gedachten door een ander opgeschreven.)

En advocaten profiteren van dubieuze wetboeken uit 1400 v.Chr.
En de ANWB is door een diabolisch contract gegroeid door ingebouwde autostoringen.
En YouTube was als het van Microsoft was door iedereen afgebrand.
En als Office van Apple was, had het niemand het duur gevonden.

Die Spoelstra, zoals altijd weer helemaal gelijk.
Toch leuk hoor, open deuren intrappen. Het geeft een hoop heisa.
Iedereen kan er weer lekker op reageren want niets is makkelijker dan commentaar geven op een algemeen bekend feit waar toch niets aan te doen is en uiteraard doe ik daar volop aan mee.
Hebben we toch nog weer even lekker kunnen lachen.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-03-26T13:24:00.000Z Jacob Spoelstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.