Managed hosting door True

Cisco en Citrix starten nieuw partnerinitiatief

 

deal overeenkomst partner samenwerking akkoord

Cisco en Citrix introduceren de Cisco en Citrix Partner Accelerator. Dit nieuwe wereldwijde initiatief laat de channel-verkoop en de leveringsmodellen binnen beide organisaties op elkaar aansluiten, door middel van één framework. Hiermee worden competenties van channel-partners verbeterd, wordt partnerdifferentiatie vergroot en winstgevendheid van partners verbeterd.

Gezamenlijke channel-partners profiteren met de Partner Accelerator van de snelgroeiende vraag maar enterprise mobility, desktopvirtualisatie en de keuze voor apparaat, door het aanbieden van de Cisco Virtualization Experience Infrastructuur (VXI) met Citrix XenDesktop-oplossing.

Met de Cisco en Citrix Partner Accelerator-tools kunnen partners zich bezighouden met consultatieve verkoop, uitbreiding van het datacenter, desktopvirtualisatie, samenwerkingsactiviteiten en het ontwikkelen van herhaalbare oplossingen. De tools helpen resellers die partner zijn van beide organisaties een Cisco VXI te bouwen met Citrix XenDesktop en leveren complete oplossingen die virtuele desktops, spraak en video combineren voor een optimale datacenter-, netwerk- en collaboration infrastructuur.

De nieuwe oplossing maakt tevens verkoop- en marketingmiddelen beschikbaar, waardoor partners zich sneller op de markt kunnen begeven met nieuwe producten en verkoop- en implementatiecycli verkorten. Overige voordelen zijn onder andere ‘proof of concept' en financiering van assessments. Partners die voldoen aan alle eisen, mogen gebruikmaken van een unieke branding.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4534327). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.