Pragmatisme levert Ensior nominatie Skillcity Award op

Dit artikel delen:

'Een flexibele en pragmatische aanpak in combinatie met een totaalpakket van Business Intelligence-diensten (BI) – dat zijn de factoren die Ensior de nominatie voor de Skillcity Snelle Groeier 09 Award voor Midden-Nederland hebben opgeleverd. Onze omzet groeide de afgelopen jaren gestaag. Daarbij was het personeelsverloop nagenoeg nihil”, zegt Sander Honig, commercieel manager en medeoprichter van Ensior.

Ensior levert zowel datawarehousing- als BI-diensten. Hierbij bepaalt het ict-bedrijf eerst tot in detail de informatiebehoefte van een klant aan de hand van Key Performance Indicators (KPI) . Vervolgens richt het bedrijf het datawarehouse in op basis van deze indicatoren. Ten slotte biedt Ensior de informatie overzichtelijk aan via een rapportagetool. Indien gewenst voorziet de BI-specialist klanten gedurende en na het implementatietraject van consultancy- en beheerdiensten.

'Ook onze pragmatische en flexibele aanpak draagt bij aan de bedrijfsgroei. Bij nieuwe klanten gaan we direct aan de slag, zodat ze binnen enkele weken de voordelen van hun BI-systeem merken. Daarbij passen we het systeem gaandeweg aan. De informatiebehoefte van bedrijven verandert immers ook gedurende het implementatieproces', zegt Honig.

SAP BusinessObjects en IBM Cognos

Honig: 'De uitstekende samenwerking met SAP BusinessObjects en IBM Cognos is eveneens een belangrijke oorzaak van de groei. Daarnaast stijgt de vraag naar alles-in-één BI-oplossingen. Onze klanten zijn zich meer dan ooit bewust van het nut van tijdige en juiste informatie in tijden dat het minder gaat.'

Skillcity

Skillcity is een zakelijk netwerk voor ict-bedrijven in Midden-Nederland. Het is opgezet om ict-ondernemers te inspireren. Het netwerk van Skillcity heeft inmiddels zo'n 750 leden. Ieder jaar organiseert Skillcity de verkiezing van de snelst groeiende ict-mkb'er in Midden-Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-09-24T11:31:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.