Decos vervangt DMS bij Brabants waterschap

Dit artikel delen:

De Noordwijkse sofwareleverancier Decos vervangt het documentmanagementsysteem (dms) bij het Brabantse waterschap De Dommel. De sofwareleverancier wordt ingezet om documenten centraal te archiveren en digitale dossiers aan te maken. 375 medewerkers van het waterschap gaan het nieuwe systeem gebruiken. De opdracht is aanbesteed. Het waterschap koos voor Decos D5 op basis van de functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid, referenties en prijs. De contractwaarde is niet bekendgemaakt.

Voordat de opdracht definitief is gegund hebben medewerkers van het waterschap drie verschillende systemen getest op gebruiksvriendelijkheid. Het dms wordt gefaseerd ingevoerd. Volgens de projectleider bij waterschap De Dommel heeft zijn organisatie de bedrijfsprocessen goed in kaart gebracht en zal dat helpen bij de implementatie van het nieuwe documentmanagementsysteem.

Het waterschap heeft de ambitie om het documentbeheer te automatiseren en de werkwijze procesmatig aan te pakken. Met de invoering van het nieuwe systeem en de nieuwe werkwijze moeten medewerkers documenten sneller en eenvoudiger kunnen vinden, verwerken, opslaan en delen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-11-24T11:17:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.