F-Secure Internet Security 2010

Dit artikel delen:

F-Secure IS 2010 is een volledige beveiligingsoplossing die is ontworpen om te voldoen aan de wensen van de hedendaagse internetgebruiker, zonder dat hierbij de computer aan snelheid inlevert. De oplossing neemt weinig intern geheugen in beslag en is zeer snel en efficiënt bij het opsporen van alle internetgevaren.

De volledig nieuw ontworpen user interface is zeer overzichtelijk en makkelijk in gebruik. De snelheid en gebruiksvriendelijkheid van de oplossing gaan niet ten koste van het veiligheidsniveau. De nieuwe features bieden ook een verbeterd detectieniveau en veiliger gebruikerservaring. In tegenstelling tot andere beveiligingsoplossingen ondervindt de (computer)gebruiker geen last van F-Secure IS 2010 omdat alle beveiligingsproblemen automatisch worden opgelost.

De Browsing Protection-feature gaat na of weblinks veilig zijn. Wanneer bijvoorbeeld een Google-search is uitgevoerd, laat de feature een groen ‘vinkje' achter bij veilige links en een rode ‘x' bij schadelijke websites. De feature blokkeert ook automatisch websites die malware verspreiden of persoonlijke gegevens proberen te ontfutselen zoals bijvoorbeeld bankgegevens.

De Browsing Protection-feature in F-Secure IS 2010 heeft ook de Exploit Shield die aanvallen tegenhoudt die zich richten op beveiligingsgaten in de browser en plug-ins. Deze ‘gaten' ontstaan wanneer er geen software updates plaatsvinden met patches van de beveiligingsleverancier. De Exploit Shield beschermt ook wanneer er nog geen patch beschikbaar is.

Automatische updates en de DeepGuard cloud computing-technologie zorgen voor real-time bescherming tegen nieuwe virussen, spyware, wormen, trojans, rootkits en zero-day aanvallen. Deze cloud-gebaseerde diensten worden nu ook gebruikt om de ouderlijk toezicht- en anti-spam functionaliteiten nog meer te versterken.

Voor een volledig feature overzicht van F-Secure IS 2010 ga naar www.f-secure.com/nl_NL/products/home-office/internet-security/index.html. F-Secure Internet Security 2010 is beschikbaar via de eStore van F-Secure (www.f-secure.nl/estore) en via F-Secure-partners.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2009-11-24T14:20:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.