Computable zoekt ambitieuze junior redacteur

Ict-vaktitel Computable zoekt een ambitieuze junior redacteur. Computable is de grootste vaktitel voor ict-professionals en ict-managers in Nederland. Het merk omvat een actuele website met maandelijks 300.000 bezoekers, een tweewekelijks blad met een oplage van 40.000, een dagelijkse nieuwsbrief met 41.000 abonnees en drie jaargidsen.

De  junior redacteur volgt en verslaat zelfstandig het nieuws en actuele ontwikkelingen op het gebied van ict in Nederland. Dit betekent het schrijven van online nieuwsberichten, maar ook langere artikelen en het modereren van discussies op de website. De redacteur onderhoudt contacten in de branche en bezoekt persbijeenkomsten in binnen- en buitenland. Ook denkt het redactielid mee over nieuwe rubrieken en onderwerpen voor alle uitingen van Computable. Kennis van sociale media is hierbij heel handig.

Meer informatie over de functie wordt verstrekt door hoofdredacteur Johannes van Bentum, 020-204 2351. Sollicitaties kunnen worden gericht aan P&O-adviseur Samantha Tack.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3852835). © Jaarbeurs IT Media.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×