Managed hosting door True

Computable Awards 2013

IT-Staffing

Genomineerd voor Meest maatschappelijk verantwoorde ICT-onderneming van het jaar

IT-Staffing is er in geslaagd om als eerste ict-detacheerder in Nederland een zogeheten mvo-certificaat te behalen. Een bewijs dat IT-Staffing maatschappelijk verantwoord ondernemen structureel heeft ingebed in zijn bedrijfsvoering en deel uitmaakt van de bedrijfscultuur.

IT-Staffing heeft ervoor gekozen zijn inspanningen op het terrein van maatschappelijk verantwoord ondernemen in te richten volgens de structuur en vereisten van de MVO Prestatieladder niveau 3, als onderdeel van zijn interne kwaliteitsmanagementsysteem en heeft daarbij het zogeheten mvo-manifest van MVO-Nederland als uitgangspunt te genomen. Alle medewerkers van de organisatie hebben dit manifest  voor akkoord ondertekend. Het manifest zal tevens onderdeel zijn van de overeenkomst die met ict-professionals wordt afgesloten. Op deze wijze geeft IT-Staffing invulling aan zijn rol als verbreider van de mvo-gedachte.

De jury waardeert de inspanning en het daarbij horende resultaat van IT-Staffing met een nominatie in de categorie Meest Maatschappelijk Verantwoorde ICT-onderneming. Uit deze casus blijkt dat – hoewel op het eerste oog niet direct vanzelfsprekend – ook zakelijke dienstverleners daadwerkelijk een meer dan zinvolle bijdrage kunnen leveren aan een verbeterde leefomgeving.

Terug naar het overzicht met genomineerden
Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-05-21T11:39:00.000Z Fred Bons
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.