Computable Awards 2015

RAVE-cruitment

Genomineerd voor Werving- en selectiebureau van het jaar in ICT

RAVE-cruitment is marktleider op het gebied van kennismigrant payrolling. Zij bedient hiermee haar klanten (tech, start-up, online, mobiel, gaming) op unieke wijze. RAVE-cruitment neemt global top engineers zelf in dienst en plaatst deze bij haar opdrachtgevers.

De top IT'ers die door RAVE-cruitment in dienst worden genomen zijn snel en goed inzetbaar. Dat is goed nieuws voor alle organisaties die nog niet de mogelijkheid hebben deze recruitment-, verplaatsings- EN toelatingszaken zelf uit te voeren, maar toch snel de beste engineers willen inzetten. Door de specifieke kennis en toepassing is RAVE-cruitment een unieke schakel in de ontwikkeling van Amsterdam als technogolie- en it-stad.

Dit jaar werd Rob van Elburg, eigenaar van RAVE-cruitment, al overall-winnaar en categoriewinnaar in de categorie Interim Recruiters van de verkiezing 'Meest invloedrijke recruiter van het jaar'. 

Juryoordeel

De jury is van mening dat RAVE-cruitment een verfrissend geluid laat horen in een op het eerste gezicht relatief geordende markt. Daarmee onderscheidt RAVE-cruitment zich in woord en daad.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie er naar huis gaan met de awards. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Computable Awards 2020

Draag nu kandidaten aan voor de Computable Awards 2020!

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-04T10:07:00.000Z Fred Bons
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.