Computable Awards 2015

Haselhoff Groep

Genomineerd voor Werving- en selectiebureau van het jaar in ICT

Jeroen Aris

Jurylid Jeroen Aris licht de nominatie toe

De Haselhoff groep is opgericht in 1986 en sindsdien actief in de werving en selectie van ict-professionals. Verschillende opdrachtgevers en geplaatsten toonden hun waardering voor Haselhoff door middel van het indienen van de organisatie voor een Computable Award.

De Haselhoff groep beschikt over een uitgebreid relatienetwerk van opdrachtgevers en een actueel bestand van gekwalificeerde kandidaten. De consultants en coaches maken het verschil voor de organisatie en uniek is de toepassing van het Haselhoff Full Search-concept. Daarnaast heeft het bureau ook een programma gericht op gehandicapte ict-ers met een hbo- en/of wo-opleiding.

Juryoordeel

De jury ontving vele getuigenissen van zowel opdrachtgevers als geplaatsten door de Haselhoff groep. Geroemd werden vooral de uitstekende match die zij kunnen maken, het ondersteunen van de kandidaten met een coaching traject na plaatsing en het vinden van een goede kandidaat, waar andere bureaus waren vastgelopen. Met zoveel ondersteuning kon de jury niet heen om Haselhoff en nomineert het bureau dan ook als Werving- en selectiebureau van het jaar in ict.

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie er naar huis gaan met de awards. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-04T10:03:00.000Z Jeroen Aris