Computable Awards 2015

Juryrapport: Implementatie Pega bij MKB Brandstof

Genomineerd voor ICT-project van het jaar binnen het MKB

Reza Sarshar, projectjurylid voor het Grootbedrijf en MKB, licht de nominatie toe.

De oplossing die BPM Company bij MKB Brandstof heeft geïmplementeerd verandert de traditionele en inflexibele ict architectuur en business processen in een wendbaar landschap . MKB kan met deze oplossing haar business met de veranderingen uit haar bedrijfstak eenvoudig mee veranderen. Deze oplossing geeft MKB veel flexibiliteit waardoor de eventuele strategische veranderingen in de toekomst, eenvoudig vertaald kunnen worden naar (nieuwe) business processen.

BMP heeft haar oplossing (Pega) als een laag tussen front-end en back-end omgeving geïmplementeerd. In dat kader heeft BPM zich verder in de business processen van MKB Brandstof verdiept. In de volgende stap zijn de business processen herschreven, gemodelleerd en afgestemd op de BPM-oplossing. Het resultaat: business processen die flexibel en efficiënt ingericht zijn. Uitvoeren van deze stap vereist enorme kennis van beide kanten: klant-omgeving en de oplossing zelf. BPM heeft bewezen in staat te zijn met haar kennis in een traject snel de kleur en DNA van haar klant over te nemen om niet alleen vanuit leveranciershoek maar ook vanuit klant perspectieve naar de oplossing te kijken en  die te implementeren.

Juryoordeel

Kennis van de oplossing, flexibiliteit als leverancier en deskundigheid om dit soort complexe trajecten uit te voeren zijn onder andere de redenen voor de nominatie van BPM Company. Naar mijn mening, geen enkele inzending had te maken met zulk complexe traject als dat van BPM Company!

Stemmen

Op 3 november 2015 tijdens de jubileumeditie van de Computable Awards wordt bekend wie er naar huis gaan met de awards. U kunt nu stemmen op uw favoriet binnen elke categorie.

Dit artikel delen:


Partners 2020 

Platinum

Gold

Silver

Entrance Only

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-06-01T16:18:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.