Avance

ICT-detacheerder van het jaar

In 2016 viert Avance het 25-jarig jubileum. In 1991 startte de detacheerder met sofwareservices in een klein pand in Woerden. Inmiddels is Avance uitgegroeid tot een volwaardige ict-partner met een breed dienstenaanbod. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2016 reden om Avance te nomineren in de categorie ICT-detacheerder van het jaar.

De groei naar de huidige 250 medewerkers is in de loop der tijd onder meer gerealiseerd door overnames en acquisities van als JewoTech en Lanscape om zo aanvullende ict-diensten en -expertise in huis te halen.

Autonoom is Avance echter ook gestaag gegroeid door een aantrekkelijke werkgever te zijn voor ict-specialisten. In de eerste twee maanden van het jubileumjaar is het bedrijf al met elf medewerkers gegroeid. In totaal wil Avance 25 mensen in 2016 aannemen.

Speciaal voor nieuwe medewerkers is er een jubileum-welkomstbonus. Deze varieert van het behalen van een racelicentie op Circuitpark Zandvoort tot het exclusief genieten van een thuiswedstrijd van FC Utrecht in de Avance-skybox in voetbalstadion De Galgenwaard. Ook valt er een lucratieve bonus te verdienen met het aanbrengen van een nieuwe medewerker.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-01T09:05:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.