Nominatie MyCademy voor continious learning

Genomineerd als opleider

online training

MyCademy is een online platform dat e-learning combineert met een community, een kennisbank, performance support voor dagelijkse ondersteuning, oefenexamens, kennismanagement-tools en vraag- en antwoordmogelijkheden met peers. Aan veel trainingen en examens zijn officiële certificaten verbonden. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om MyCademy als ICT-opleider van het jaar te nomineren.

MyCademy is een veelzijdig platform dat goedkoper is dan klassikale lessen, minder tijd kost, beter te plannen is en altijd beschikbaar is. Voor hr-managers en it-leidinggevenden biedt het inzicht in waar in de lesstof de it-medewerker zich bevindt en welke kennis hij/zij heeft opgedaan. MyCademy hanteert continu leren. Een quick scan geeft aan waar men als organisatie al staat ten opzichte van een vijftal succesindicatoren en waar de quick wins zitten als het gaat om het echt succesvol inzetten en uitrollen van continu leren. Zo wordt de continu leren-technologie gecombineerd met maatwerkbegeleiding.

Er kunnen persoonlijk leerpaden binnen MyCademy.com worden aangemaakt en gevolgd. Dit biedt voortgangsinformatie op ieder gewenst niveau. Zo houden organisaties grip op de kennisontwikkeling van hun medewerkers. Er is ook een uitgebreide kennisbank, met keuze uit ruim vijfhonderd trainingen en veertigduizend ebooks, video's en live-labs. MyCademy ondersteunt organisaties bij het initieel uitrollen van hun opleidingsconcept. Gedurende het uitrollen zet het een ‘klantsuccesteam’ in voor advies en aansturing van de deelnemers.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-16T11:58:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.