Juniper Networks scoort met contact tracing-oplossing

Computable Awards 2021, categorie Hardware & Infrastructuur

Juniper Networks introduceerde vorig jaar een krachtige oplossing die organisaties helpt met contact tracing (contactonderzoek) met Mist AI. Als gevolg van covid-19 en lokale maatregelen hebben bedrijven een plan nodig om de potentiële risico's voor medewerkers, gasten en klanten te beperken zodra de kantoordeuren weer opengaan. De contact tracing-oplossing van Juniper helpt organisaties om belangrijke veiligheidsmaatregelen op de werkplek te treffen om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2021 reden om Juniper Networks te nomineren in de categorie Hardware & Infrastructuur.

De contact tracing-oplossing van Juniper heeft verschillende functionaliteiten ingebouwd gekregen. Voorbeelden hiervan zijn het in kaart brengen van mensen die in de buurt zijn geweest van mensen die met het coronavirus zijn besmet (proximity tracing), het in kaart brengen van de route die bezoekers aflegden voor hun bezoek aan bedrijfslocaties (journey mapping) en rapportage over drukbezochte locaties (hot zones).

De huidige oplossingen van Juniper maken gebruik van innovatieve ai en automatisering voor netwerken en beveiliging in het multicloud-tijdperk. Sinds 2019 integreert Juniper zijn open api-architectuur van vaste netwerkoplossingen met de in de cloud beheerde ai-gestuurde draadloze netwerken met behulp van de Juniper Mist Cloud-architectuur. Deze geïntegreerde oplossingen zijn gericht op het vereenvoudigen van activiteiten en het verbeteren van de gebruikerservaring, terwijl de kosten worden verlaagd.

Terug naar de overige genomineerden

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-06-09T11:58:00.000Z Redactie Computable


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.